Skoči na glavno vsebino

Šolska skupnost spremlja in koordinira aktivnosti učencev na šoli – predstavniki oddelkov razpravljajo o življenju na šoli, oddelčnih problemih, načrtujejo različne akcije in ukrepe. Sklepe posredujejo oddelčnim skupnostim.

Šolski parlament razpravlja na določeno temo v sodelovanju z ZPM (Zveza prijateljev mladine). V redni program ga vključujemo kot obliko vzgoje za demokracijo in je prostor za javno izražanje otroških mnenj in vprašanj, ki zadevajo odraščanje in vključevanje v življenjsko okolje.

Mentorica šolske skupnosti in otroškega parlamenta je Karmen Pfeifer Lapuh.

V letošnjem šolskem letu (2019/2020) je tema otroškega parlamenta MOJA POKLICNA PRIHODNOST (več o tem si lahko preberete na spletni strani Zveza Prijateljev Mladine Slovenije).

Predstavniki šolske skupnosti v šolskem letu  2019/2020 so:

Oddelek 1., 2. in 4. r : Žarko N.

Oddelek: 3., 5. in 6.r. : Rok M.

Oddelek: 7., 8. in 9. r. : Kristjan S.

Oddelek PP1 : Maj J.

Oddelek PP2 : Barbara K.

Predstavniki šolske skupnosti se 1x do 2x mesečno sestanejo skupaj z mentorico. Skupaj z njo načrtujejo dejavnosti, izražajo svoje mnenje in želje.

Predstavniki, ki nas bodo marca zastopali na 30. občinskem šolskem parlamentu Občine Sevnica in Radeče: Kristjan S., Maja B. in Nika A.

SRČKOV PLES

SRČKOV PLES

Petek, 14. 2. 2020, je bil prav poseben dan - dan zaljubljenih. Na naši šoli se imamo radi, vsak je prijatelj od vsakogar. Zato smo ves teden pridno pisali Valentinovo pošto in jo oddajali v Valentinovo škatlo, ki so nam jo pripravili učenci šolske skupnosti z...

več...
Dostopnost