Obvestila

Spoštovani starši,

v sredo, 1. 9. 2021 se prične pouk v novem šolskem letu. Večjih sprememb glede na lansko šolsko leto ni. Maske so še vedno del našega vsakdana, vendar pri uporabi upoštevamo zmožnosti otroka.

Še enkrat vas prosimo, da v šolo pošiljate zdrave otroke in da v prostore šole vstopate samo, če ste zdravi. Še vedno velja, da pred vstopom v šolo pozvonite in počakate pred vhodom, pri sami izvedbi pouka ni sprememb. Pouk bo potekal v taki obliki kot v lanskem šolskem letu.

Učencem in učenkam od vključno 7. razreda naprej v programu NIS ter učencem in učenkam posebnega programa od tretje stopnje dalje so na voljo tudi testi za samotestiranje. Samotestiranje izvajate doma, teste pa prevzemate v lekarni, testa pa so oproščeni tisti učenci in učenke, ki imajo potrdilo, da so bolezen preboleli (potrdilo je mlajše od 6 mesecev) ali pa so cepljeni in od cepljenja še ni minilo devet mesecev oziroma zaradi objektivnih razlogov testa ni mogoče izvesti.

V primeru pozitivnega rezultata ste dolžni obvestiti šolo in osebnega zdravnika otroka, ki vam bo podal ustrezna navodila. V primeru negativnega testa vam ni potrebno storiti ničesar.

Lepo vas pozdravljamo.

Kolektiv OŠ Ane Gale

Dostopnost