Skoči na glavno vsebino
Pred odhodom na novoletne počitnice smo tudi na naši šoli imeli proslavo, v kateri smo se spomnili dneva, ko se je slovenski narod na plebiscitu odločil za odcepitev od Jugoslavije in glasoval za samostojno državo Slovenijo.
Na proslavi smo se vsi učenci šole predstavili z različnimi točkami. Učenci programa PP1 so med plesno točko okrasili smrečico, učenke PP2 so nas navdušile z igranjem na glasbene instrumente. Učenci od 1.- 6. razreda so zaplesali na otroške božične pesmice, najstarejši učenci NIS-a pa so nam zaželeli mnogo čudovitih želja v novem letu. Učenec Kristjan Smrdelj je na literarnem natečaju za kratko božično zgodbo v organizaciji KŠTM Sevnica prejel nagrado in priznanje, zato nam je svojo čudovito in poučno zgodbo prebral. Kristjanu iskreno čestitamo!
Ob koncu proslave smo se zahvalili za delo in trud še učiteljici v odhajanju – Bojani, ki je z nami preživela kar nekaj časa ter naši ravnateljici za vodstvo ter podporo in jima ob tej priložnosti podelili naše čudovite izdelke. Vsi skupaj smo se poveselili in ob zvoku Bele snežinke zaplesali v počitnice.
Dostopnost