Skoči na glavno vsebino

Učenci in učitelji na Osnovni šoli Ane Gale Sevnica smo v tednu od 3. oktobra do 7. oktobra pripravili različne dejavnosti ob TEDNU OTROKA.

Prvi dan smo namenili otroški igri. V telovadnici šole smo se zbrali vsi učenci. Učenci so drug drugemu predstavili igrače, ki so jih lahko prinesli od doma, nato pa so se z njimi tudi igrali.

V torek smo organizirali kulturni dan. Z avtobusom smo se odpeljali v Celje. V kinu smo si ogledali otroški animirani film. Da pa je bilo vzdušje čisto pravo smo si privoščili še kokice in pijačo.

V sredo smo na šoli organizirali prireditev ˝Naša šola ima talent˝. Ugotovili smo, da je med našimi učenci veliko skritih talentov, ki se bodo lahko kaj kmalu predstavili v drugem krogu prireditve.

V četrtek je na naši šoli potekal naravoslovni dan. Iz naravnega jesenskega materiala smo izdelovali različne izdelke (sovice, jesenski gozd). Dva učenca pa sta se ta dan z učiteljico Ireno udeležila likovne kolonije ˝Otroške razglednice˝ na gradu Sevnica.

In že je bil tu zadnji dan tedna. Za ta dan so pripravili učenci podaljšanega bivanja gledališko predstavo Mojca Pokraculja.

V tem tednu nam je bilo na šoli zelo lepo in uživali smo v vseh dejavnostih.

Dostopnost