Skoči na glavno vsebino

Jedilnik

Kosila nam dovažajo iz OŠ Sava Kladnika Sevnica: https://www.ossevnica.si/splosno/jedilnik/

Malica: Kosilo:
malica 4. – 8. marec
kosilo 4. – 8. marec
  kosilo 19. – 22. februar
malica 12. – 16. februar kosilo 12. – 16. februar
malica 5. – 9. februar kosilo 5. – 9. februar

 

LEGENDA: snovi ali proizvodi, ki povzročajo alergijo ali preobčutljivost:

  1. Žita, ki vsebujejo gluten, 2. Raki in proizvodi iz rakov, 3. Jajca in proizvodi iz jajc, 4. Ribe in proizvodi iz rib, 5. Arašid (kikiriki) in proizvodi iz arašid3ov, 6. Zrnje soje in proizvodi iz soje, 7. Mleko in mlečni izdelki (vsebujejo laktozo), 8. Oreški, 9. Listna zelena in proizvodi iz nje, 10. Gorčično seme ali proizvodi iz njega, 11. Sezamovo seme ali proizvodi iz njega, 12. Žveplov dioksid ali sulfiti v koncentraciji (več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2), 13. Volčji bob in proizvodi iz njega, 14. Mehkužci in proizvodi iz njih.

Na podlagi osnovnega jedilnika pri medicinskih dietah alergeno živilo nadomestimo z ustreznim živilom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost