Skoči na glavno vsebino

V sklopu tedna otroka se je na OŠ Ana Gale dogajalo veliko različnih in zanimivih stvari.

Ponedeljek smo začeli s svojo najljubšo igračko, ki so jo učenci prinesli od doma. Svoje igračke so si tudi izmenjali in se veselili.

Torek je bil v znamenju ustvarjanja – vsi razredi so ustvarili tri različne izdelke, pri tem so se učenci spoznali z različnimi materiali in likovnimi tehnikami. Kljub raznolikosti izdelkov so vsi učenci ustvarjali na temo jeseni, ki nas je že dodobra objela.

V sredo so učiteljice (Petra Strmole, Mojca Zupan in Stanka Žnidaršič), v telovadnici pripravile prav posebno presenečenje, saj so uprizorile lutkovno predstavo z naslovom Sapramiška. Učenci so po končani predstavi z glavnimi liki tudi zapeli in zaplesali.

Tudi v četrtek smo vstopili z velikim vznemirjenjem, saj smo se z avtobusom odpeljali proti Celju, kjer smo si ogledali animirano risanko. Da bi bila izkušnja še boljša, smo si pred kino predstavo privoščili še slastne kokice in pijačo.

Kot se za skorajšnji konec tedna spodobi, smo teden otroka zaključili športno, saj smo se vključili v projekt Množični tek za otroke. Odšli smo v Športno dvorano Sevnica, kjer smo tekli in premagovali poligon.

Dostopnost