Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 3. decembra 2015 smo se učenci odpravili v Športni dom Sevnica, kjer smo si ogledali eno od tekem (Zagreb – Novo mesto) mednarodnega turnirja v košarki na vozičkih. Po tekmi nas je obiskal prvi dobri mož – Miklavž. V pomoč so mu bili pomočniki iz KŠTM Sevnica, ki se jim zahvaljujemo za darila. Velika zahvala pa velja tudi g. Tomažu Liscu za podarjena donatorska sredstva.

V petek, 4. decembra nas je tudi v šoli obiskal Miklavž v spremstvu g. Mirana Šterna, predsednika društva Sožitje Sevnica. Prinesel nam je koš sladkih dobrot. Zapeli smo mu nekaj pesmic in mu zaželeli vse lepo v letu, ki prihaja.

V ponedeljek, 7. decembra pa je sledilo še eno presenečenje. Obiskal nas je še Miklavž v spremstvu pomočnic iz Rdečega križa Sevnica. Ker smo bili celo leto pridni, nas je tudi letos obiskal in vsakemu od učencev prinesel vrečo daril. Tudi njemu smo zapeli nekaj pesmic in mu obljubili, da bomo pridni še naprej.

Učenci in zaposleni na OŠ Ane Gale Sevnica se KŠTM Sevnica zahvaljujemo za povabilo na tekmo in darila, društvu Sožitje Sevnica in Rdečemu križu Sevnica pa zahvala za obisk na šoli in darila.Ž

Urška Volarič

Dostopnost